« Назад Документи Дома

Заштита на личните податоци

Подфолдери
Папка # На Документи # На папки
Во подготовка 0 0
Усвоени 2 0
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Заштита на личните податоци

Заштита на приватноста на интернет

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Теми [ Претходно | Следно ]
Заштита на приватноста на интернет
лични податоци приватност
Одговор (Деселектирање)
12.6.13 14:20
Објавување на фотографии без согласност, крадење на идентитет на интернет, злоупотреба на лозинка, креирање на лажни профили, компромитирачки видео материјали, украдена лозинка на електронска адреса се најчестите видови на злоупотреба на личните податоци и нарушување на приватноста на интернет пријавени во Дирекцијата за заштита на личните податоци.

Доколку имате поинакво искуство или Ви е потребна информација за правна заштита на Вашето право на приватност, споделете го со нас.