« Назад Документи Дома

Заштита на личните податоци

Подфолдери
Папка # На Документи # На папки
Во подготовка 0 0
Усвоени 2 0
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

Прикажани 21 - 40 од 161 резултати.
на 9
Тема Поставено од Коментари Прегледи Последен пост  
Работен клуб Агенција за вработување . 1 16821 Датум: 18.10.13 14:30
Од: Агенција за вработување .
РСС (Отвора нов прозорец)
Промовирано ДВД-то “Сообраќаен буквар 2“ Министерство за внатрешни работи . 1 23027 Датум: 7.10.13 13:56
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Јанкулоска на хепениг со средношколците со мотото “Стоп за насилството“ Министерство за внатрешни работи . 1 20364 Датум: 26.9.13 11:36
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Министерката Јанкулоска во посета на велосипедската единица на СВР Скопје Министерство за внатрешни работи . 1 31610 Датум: 3.9.13 12:40
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
МВР започна со реализaција на проектот „Заедно навиваме за Македонија“ Министерство за внатрешни работи . 1 49128 Датум: 20.8.13 23:31
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Промовиран Центарот за управување и контрола на сообраќајот на град Скопје Министерство за внатрешни работи . 1 50272 Датум: 29.7.13 15:24
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Прашања во врска со ЗДС и ЗЈС Владимир Анчев 1 14230 Датум: 25.7.13 15:05
Од: Министерство за информатичко општество и администрација .
РСС (Отвора нов прозорец)
Прашалник ОЧР Владимир Анчев 1 13397 Датум: 24.7.13 14:26
Од: Владимир Анчев
РСС (Отвора нов прозорец)
Признание од “ВИЗА“ за МВР за успешната борба против сајбер криминалот Министерство за внатрешни работи . 1 32620 Датум: 8.7.13 16:22
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Соработка на Владата со невладини организации Генерален секретаријат на Влада на РМ . 1 10226 Датум: 17.6.13 14:41
Од: Генерален секретаријат на Влада на РМ .
РСС (Отвора нов прозорец)
Обуки за имплементација на ЗСПИЈК Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер . 1 13035 Датум: 17.6.13 10:42
Од: Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер .
РСС (Отвора нов прозорец)
Потпишан меморандум за соработка со Академијата за судии и јавни обвинители Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер . 1 11726 Датум: 17.6.13 10:35
Од: Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер .
РСС (Отвора нов прозорец)
Имплементација на ЗСПИЈК Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер . 1 12307 Датум: 17.6.13 10:27
Од: Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер .
РСС (Отвора нов прозорец)
Заштита на приватноста на интернет Дирекција за заштита на личните податоци . 1 36950 Датум: 12.6.13 14:20
Од: Дирекција за заштита на личните податоци .
РСС (Отвора нов прозорец)
Пријавување и плаќање на даноци преку интернет или на шалтери Управа за јавни приходи . 1 12800 Датум: 12.6.13 11:38
Од: Управа за јавни приходи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Фискалната едукација на младите Управа за јавни приходи . 1 11926 Датум: 12.6.13 11:27
Од: Управа за јавни приходи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Материјални права по основ на невработеност Агенција за вработување . 1 10061 Датум: 11.6.13 15:22
Од: Агенција за вработување .
РСС (Отвора нов прозорец)
Активни програми и мерки за вработување Агенција за вработување . 1 10083 Датум: 11.6.13 15:22
Од: Агенција за вработување .
РСС (Отвора нов прозорец)
е-Трговија Царинска управа . 1 8957 Датум: 11.6.13 14:34
Од: Царинска управа .
РСС (Отвора нов прозорец)
Застапување во царински постапки Царинска управа . 1 8714 Датум: 11.6.13 14:33
Од: Царинска управа .
РСС (Отвора нов прозорец)
Прикажани 21 - 40 од 161 резултати.
на 9

Зачлени се на нови пораки. (Отвора нов прозорец)