Подфолдери
Папка # На Документи
Во подготовка 0
Усвоени 2
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

Прикажани 1 - 20 од 161 резултати.
на 9
Тема Поставено од Коментари Прегледи Последен пост  
UrgentСТРАТЕГИЈА ЗА РЕФОРМА НА ПРАВОСУДНИОТ СЕКТОР Министерство за правда . 2 6678 Датум: 19.9.17 14:55
Од: Милан Н
РСС (Отвора нов прозорец)
Лични документи Stojan Strsen Ginov 1 3314 Датум: 4.10.17 11:20
Од: Stojan Strsen Ginov
РСС (Отвора нов прозорец)
Пресуда и Извршување Stojan Strsen Ginov 1 3509 Датум: 2.10.17 18:42
Од: Stojan Strsen Ginov
РСС (Отвора нов прозорец)
Стратешки план на УЈП 2017-2019 Управа за јавни приходи . 1 5601 Датум: 20.4.17 16:15
Од: Управа за јавни приходи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Стратешки план на УЈП 2016-2018 Управа за јавни приходи . 1 11497 Датум: 5.4.16 12:19
Од: Управа за јавни приходи .
РСС (Отвора нов прозорец)
„Недела на пешаците“ кампања за сообраќајна едукација Министерство за внатрешни работи . 1 18987 Датум: 20.4.15 09:44
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Јанкулоска : “Тоа што го ветивме тоа и го остваруваме“ Министерство за внатрешни работи . 1 20145 Датум: 2.4.15 13:48
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Европска недела на мобилност во сообраќајот Министерство за внатрешни работи . 1 20268 Датум: 23.9.14 09:50
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Едукативни флаери за возачите - алкохол и волан-најлоша комбинација Министерство за внатрешни работи . 1 28514 Датум: 21.7.14 13:01
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Кампања - “Недела на безбедност на мотоциклистите“ Министерство за внатрешни работи . 1 27548 Датум: 23.6.14 11:32
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Отворен четириесет и шести по ред детски семафор Министерство за внатрешни работи . 1 29219 Датум: 19.5.14 10:34
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Јанкулоска: Ги имавме најмирните избори досега“ Министерство за внатрешни работи . 1 24519 Датум: 15.4.14 11:42
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Скратување на постапката за пријавување на изгубени или украдени документи Министерство за внатрешни работи . 1 27276 Датум: 21.3.14 10:57
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Промоција на „Стандарди за управување со човечки ресурси“ Владимир Анчев 1 16529 Датум: 10.2.14 14:28
Од: Владимир Анчев
РСС (Отвора нов прозорец)
МВР ги отпочна подготовките за Претседателските избори 2014 Министерство за внатрешни работи . 1 23459 Датум: 6.2.14 11:14
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Изготвување на Акциски план за отворено владино партнерство 2014-2016 Министерство за информатичко општество и администрација . 2 24992 Датум: 5.2.14 10:41
Од: Данче Даниловска
РСС (Отвора нов прозорец)
Проект за креирање на мапа на ризици на македонските автопатски рути Министерство за внатрешни работи . 1 26604 Датум: 14.1.14 09:45
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Отворен Заеднички контакт центар за полициска соработка Министерство за внатрешни работи . 1 24095 Датум: 30.12.13 12:09
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Промовиран нов превентивен проект за малолетничката популација Министерство за внатрешни работи . 1 19996 Датум: 28.11.13 14:57
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Свечена церемонија по повод приемот на нови полициски службеници во МВР Министерство за внатрешни работи . 1 22579 Датум: 5.11.13 15:55
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Прикажани 1 - 20 од 161 резултати.
на 9

Зачлени се на нови пораки. (Отвора нов прозорец)