ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ - АЕК ги намали големопродажните цени на Македонски телеком за фиксна телефонија и интернет Скопје, 10 април 2012 Агенцијата за електронски комуникации -
Скопје, 05 јуни 2012 Размена на искуства и подготовките за преминот од аналогно  во дигитално емитување, што во Македонија треба да профункционира од 1 јуни следната година, се
РСС (Отвора нов прозорец)
Прикажани резултати 2.

Категории
Прикажани 1 - 20 од 26 резултати.
Предмети по страница 20
на 2
Прикажани 1 - 20 од 26 резултати.
Предмети по страница 20
на 2
Теми
Прикажани 1 резултат.