« Назад Документи Дома

Електронски комуникации

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка
Подфолдери: Коментари од засегнати страни
1 11
Усвоени 0 2
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ - АЕК ги намали големопродажните цени на Македонски телеком за фиксна телефонија и интернет Скопје, 10 април 2012 Агенцијата за електронски комуникации -
Скопје, 05 јуни 2012 Размена на искуства и подготовките за преминот од аналогно  во дигитално емитување, што во Македонија треба да профункционира од 1 јуни следната година, се
РСС (Отвора нов прозорец)
Прикажани резултати 2.

« Назад Електронски комуникации

Развој на широкопојасен интернет во Република Македонија

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Теми [ Претходно | Следно ]
.