За учество во форумот потребно е да сте најавен корисник!

Доколку не сте најавени, најавете се ТУКА!

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Теми [ Претходно | Следно ]
Здраво на сите имам прашање и предлог во врска со пресуда дадена на извршител.Имам пресуда дадена на извршител за наплата на предадено грозје во винарска визба и тука застана сета постапка,визбата не е во стечај само има забрана за откуп во 2017г.А ми должат за 2015 г ,а за 2016 г исплаќат преку друга фирма со асигмација и никој нисто му неможе.
Одам кај извршителот они ми кажуват дека на визбата е блокирана сметката а тоа што иплаќат преку друга фирма ни нисто неможиме.
Па нели е тоа криминал кога исплаќат преку друга фирма со асигмација.И тука треба на извршителот да му се даде повеќе да можат да ги блокират и тие фирми што исплаќат за та визба сто е блокирана.
Поздрав.