За учество во форумот потребно е да сте најавен корисник!

Доколку не сте најавени, најавете се ТУКА!

« Назад Правда

Закон за бесплатна правна помош

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Теми [ Претходно | Следно ]
toggle
.
RE: Закон за бесплатна правна помош
Одговор (Деселектирање)
27.12.12 22:19 Пратено како одговор на Министерство за правда ..
Што е со пропратните ефекти од законот за бесплатна правна помош (PDF на истиот, контакт адреса со телата кои ја даваат помошта, телефони...).
Поздрав.