За учество во форумот потребно е да сте најавен корисник!

Доколку не сте најавени, најавете се ТУКА!

« Назад Правда

Слободен пристап до информации од јавен карактер

Теми
Тема Активност Поставено од Коментари Прегледи Последен пост  
Пресуда и Извршување Чекам одговор Stojan Strsen Ginov 1 3417 Датум: 2.10.17 18:42
Од: Stojan Strsen Ginov
РСС (Отвора нов прозорец)
Обуки за имплементација на ЗСПИЈК Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер . 1 12869 Датум: 17.6.13 10:42
Од: Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер .
РСС (Отвора нов прозорец)
Потпишан меморандум за соработка со Академијата за судии и јавни обвинители Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер . 1 11588 Датум: 17.6.13 10:35
Од: Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер .
РСС (Отвора нов прозорец)
Имплементација на ЗСПИЈК Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер . 1 12189 Датум: 17.6.13 10:27
Од: Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер .
РСС (Отвора нов прозорец)
Прикажани резултати 4.