« Назад Документи Дома

Информатички технологии

Подфолдери
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Информатички технологии

Wi-Fi во рурални средини

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Теми [ Претходно | Следно ]
toggle
.
RE: Wi-Fi во рурални средини
Одговор (Деселектирање)
23.8.12 15:49 Пратено како одговор на МИОА Администратор.
Ајде цела Македонија со Wi-Fi
RE: Wi-Fi во рурални средини
Одговор (Деселектирање)
24.8.12 11:38 Пратено како одговор на Министерство за информатичко општество и администрација ..
emoticon
RE: Wi-Fi во рурални средини
Одговор (Деселектирање)
4.9.12 15:04 Пратено како одговор на МИОА Администратор.
da bez pari e, i dobar e plus , preku nego sum povrzan sega emoticon
RE: Wi-Fi во рурални средини
Одговор (Деселектирање)
4.9.12 15:14 Пратено како одговор на МИОА Администратор.
internetot e potreba a ne privilegija
RE: Wi-Fi во рурални средини
Одговор (Деселектирање)
9.10.12 15:47 Пратено како одговор на МИОА Администратор.
Благодариме на Владата на РМ