« Назад Документи Дома

Информатички технологии

Подфолдери
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Теми [ Претходно | Следно ]
Владата на Република Македонија, преку Министерството за информатичко општество и администрација започна со спроведување на активностите предвидени со Проектот - вредносни бонови - ваучери за набавување на компјутери за потребите на редовните студенти.

Како дел од новиот пакет економско - социјални мерки со доделувањето на ваучерите ќе се излезе во пресрет како на редовните студенти од социјално загрозените семејства и на студентите евидентирани како лица со посебни потреби, така и на компаниите од ИТ секторот.