« Назад Документи Дома

Катастар на недвижности

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 3
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

« Назад Катастар на недвижности

Промена во катастарот на недвижности

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Промена во катастарот на недвижности
недвижности промена на сопственост
Одговор (Деселектирање)
7.6.13 10:22
Промена во катастарот на недвижности....