Подфолдери
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Правда

Слободен пристап до информации од јавен карактер

Теми
Тема Активност Поставено од Коментари Прегледи Последен пост  
Пресуда и Извршување Чекам одговор Stojan Strsen Ginov 1 3383 Датум: 2.10.17 18:42
Од: Stojan Strsen Ginov
РСС (Отвора нов прозорец)
Обуки за имплементација на ЗСПИЈК Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер . 1 12837 Датум: 17.6.13 10:42
Од: Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер .
РСС (Отвора нов прозорец)
Потпишан меморандум за соработка со Академијата за судии и јавни обвинители Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер . 1 11554 Датум: 17.6.13 10:35
Од: Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер .
РСС (Отвора нов прозорец)
Имплементација на ЗСПИЈК Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер . 1 12156 Датум: 17.6.13 10:27
Од: Комисија за слободен пристап до информации од јавен карактер .
РСС (Отвора нов прозорец)
Прикажани резултати 4.