« Назад Документи Дома

Регулаторна гилотина 4 фаза

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 2
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

  Скопје, 04 јули 2012 Министерот за информатичко општество и администрација, м–р Иво Ивановски, денес пред претставниците и членките на Сојузот на Стопанските комори на
Министерството за информатичко општество и администрација, како институција надлежна за спроведување на реформите во јавната администрација, започна со спроведување на Регулаторна гилотина –
Прикажани резултати 2.

Категории
Прикажани 1 - 20 од 26 резултати.
Предмети по страница 20
на 2
Прикажани 1 - 20 од 26 резултати.
Предмети по страница 20
на 2
Теми
Прикажани 1 резултат.