« Назад Документи Дома

Транспорт и врски

Подфолдери
Папка # На Документи
Во подготовка 0
Усвоени 5
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Транспорт и врски

Новиот аеродром „Александар Велики“

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Македонија денес во Охрид и Скопје има два обновени и модернизирани аеродроми со најсовремена технолошка опрема според сите светски стандарди.