« Назад Документи Дома

Транспорт и врски

Подфолдери
Папка # На Документи
Во подготовка 0
Усвоени 5
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Транспорт и врски

Доделени први лиценци за проценители на недвижнини и транспортни средства

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Министерството за транспорт и врски е прва институција која издава лиценци за проценители на недвижнини и транспортни средства кои се од интерес на граѓаните и бизнис-заедницата и на сите оние кои се засегнати директно од потребата во идниот период да добијат одредена услуга од овластените проценувачи за недвижен имот и транспортни средства.