« Назад Документи Дома

Транспорт и врски

Подфолдери
Папка # На Документи
Во подготовка 0
Усвоени 5
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Транспорт и врски

Започнаа градежните работи за рехабилитација на пругите од Коридор 10

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Стартуваа градежните работи за ремонт на железничките делници Куманово-Табановце и Миравци –Смоквица од Коридор 10. Предвидена е реконструкција и на железничката пруга на делниците Куманово - Дељадровце и Драчево - Велес, а ќе почнат активности и за рехабилитација и надградба и на поголемите железнички станици. Најдоцна до мај, треба да почне и изградбата на железничката пруга кон Бугарија на делницата Куманово-Бељаковце.