Документи
Прикажани резултати 15.
Име Големина
Антикорупциска програма 2011
Антикорупциската програма на Министерството за внатрешни работи почива на три темелни принципи: законодавно-процесна реформа, транспарентност и градење на мотивациски систем
210,1k
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА СВКПС-2012 460,9k
Извештај за активностите во областа на илегалната миграција за 2013 година 38,8k
Извештај за организирани видови криминал и корупција за 2013 година 48,2k
Извештај за работата на Секторот за внатрешна контрола и професионални стандарди во 2010 година 359,3k
Извештај за работата на Секторот за внатрешна контрола и професионални стандарди во 2011 година 161,4k
Извештај за работата на Секторот за внатрешна контрола и професионални стандарди во првото полугодие од 2012 година 147,2k
Извештај за работата на Секторот за внатрешна контрола и професионални стандарди за девет месеци во 2013 година 336,8k
Извештај за работата на Секторот за внатрешна контрола и професионални стандарди за деветте месеци од 2011 година 316,5k
Извештај за работата на Секторот за внатрешна контрола и професионални стандарди за деветте месеци од 2012 година.pdf 3.300,6k
Извештај за работата на Секторот за внатрешна контрола и професионални стандарди за првите три месеци во 2013 година 478,1k
Извештај за работата на Секторот за внатрешна контрола и професионални стандарди за шест месеци во 2013 година 484,6k
Правилник за вршење на работите на Секторот за внатрешна контрола и професионални стандарди на Министерството за внатрешни работи 1.921,9k
Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за вршење на работите на Секторот за внатрешна контрола и професионални стандарди на Министерството за внатрешни работи 179,2k
програма-за-работа-на-СВКПС-2015 228,3k
Прикажани резултати 15.

Нема блогови.

Категории
Прикажани 1 - 20 од 26 резултати.
Предмети по страница 20
на 2
Прикажани 1 - 20 од 26 резултати.
Предмети по страница 20
на 2
Теми
Прикажани 1 резултат.