« Назад Документи Дома

Внатрешни работи

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 15
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Внатрешни работи

Признание од “ВИЗА“ за МВР за успешната борба против сајбер криминалот

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
“Признанието кое што го добиваме од Програмата за владеење на законот на ВИЗА е само потврда за напорите кои што ги вложуваме во борбата против компјутерскиот криминал и криминалот поврзан со кредитните картички“, истакна меѓу другото министерката за внатрешни работи м-р Гордана Јанкулоска на денешната средба со генералниот менаџер на “ВИЗА“ г-динот Франциско Херамиљо, на која што тој во рамки на Visa Law Awards програмата на министерката Јанкулоска и го врачи признанието на МВР за успешната борба против компјутерскиот криминал.