« Назад Документи Дома

Внатрешни работи

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 15
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Внатрешни работи

Промовиран Центарот за управување и контрола на сообраќајот на град Скопје

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Денес во просториите на Меѓуградската автобуска станица беше промовиран почетокот на работењето на Центарот за управување и контрола на сообраќајот на град Скопје, настан на којшто присуствуваа премиерот Никола Груевски, министерката за внатрешни работи м-р Гордана Јанкулоска и скопскиот градоначалник Коце Трајановски.
Како што потенцираше министерката Јанкулоска преку овој Центар во многу ќе се подобри квалитетот на сообраќајот во централното градско подрачје, што ќе биде од голема полза за граѓаните, стопанските и други субјекти, за имиџот на Скопје, но истовремено со него МВР, односно сообраќајната полиција, покрај постоечкиот полициски безбедносен систем за мониторинг, добива уште една важна алатка во насока на што поквалитетно и поефикасно извршување на работните задачи и законски надлежности во делот на сообраќајот.
Прилог

Прилози: 108211458.jpg (71,3k)