« Назад Документи Дома

Внатрешни работи

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 15
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Внатрешни работи

Министерката Јанкулоска во посета на велосипедската единица на СВР Скопје

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Министерката за внатрешни работи м-р Гордана Јанкулоска, заедно со скопскиот градоначалник Коце Трајановски денеска ја посетија ПС Центар односно велосипедска единица при СВР Скопје, пришто заедно со нив на вепосипеди направија обиколка од ПС Центар (“Беко“) до Градскиот парк. Како што рече министерката Јанкулоска токму трасата по која што е беше направена обиколката и во наредниот период ќе биде рута по која што ќе патролираат полицајците на велосипеди.