« Назад Документи Дома

Внатрешни работи

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 15
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Внатрешни работи

Јанкулоска на хепениг со средношколците со мотото “Стоп за насилството“

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Во рамки на проектот “Безбедни училишта“ утре (26.09) во 13 часот во Гостивар министерката за внатрешни работи м-р Гордана Јанкулоска ќе учествува на хепенингот што во овој град (на плоштадот) како и во други осум града во државата истовремено ќе се одржува под мотото “Стоп за Насилството“.

Хепенингот на кој што ќе учествуваат ученици од средните училишта во Скопје, Куманово, Гостивар, Тетово, Кичево, Охрид, Струга, Прилеп и Македонски брод а се реализира во организација на МВР, мисијата на ОБСЕ во РМ како и локалните самоуправи во овие градови, всушност е најава за натамошно продолжување на превентивните активности во насока на едукација и заштита на малолетничката популација од девијантните појави.
Прилог

Прилози: tocka-68806.jpg (41,4k)