« Назад Документи Дома

Внатрешни работи

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 15
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Внатрешни работи

Промовирано ДВД-то “Сообраќаен буквар 2“

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
На 4.10. 2013 во скопското основно училиште “Стив Наумов“ се одржа промоција на “Сообраќаен буквар 2“ издание наменето за децата од прво одделение и оние од подготвителните предучилишни групи во градиниките на територијата на цела држава. Ова ДВД издание на чија што промоција учествуваше и министерката за внатрешни работи м-р Гордана Јанкулоска, како и министрите за образование и за труд и социјална политика, Спиро Ристовски и Диме Спасов, како и градоначалникот на Гази Баба Тони Трајковски, беше подготвено од страна на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата во соработка со МВР.
Прилог

Прилози: C77F9B7CEBD642C70ED8A0A4800D3FCB.jpg (13,6k)