« Назад Документи Дома

Внатрешни работи

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 15
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Внатрешни работи

Промовиран нов превентивен проект за малолетничката популација

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
“Превентивното полициско делување е инкорпориран дел од стратешките определби на македонската полиција да биде реален и квалитетен сервис на граѓаните, односно целосно да се реализира визијата на концептот што го нарекуваме “community policing“ или полиција во заедницата“, истакна меѓу другото министерката за внатрешни работи м-р Гордана Јанкулоска на денешната промоција на новиот превентивен пилот проект на СВР Скопје “Спречување на нарушувања на ЈРМ во автобусите на градскиот превоз“ што се одржа во општина Кисела Вода.
Прилог

Прилози: rsz_1rsz_img_7417.jpg (73,6k)