« Назад Документи Дома

Внатрешни работи

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 15
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Внатрешни работи

Отворен Заеднички контакт центар за полициска соработка

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
“Заедничкиот контакт центар за полициска соработка “Табановце“ ќе биде уште една вредна алатка во процесот на директната прекугранична соработка помеѓу полициските служби на Р. Македонија и Р. Србија, особено во делот на размената на информации“, истакна меѓу другото министерката за внатрешни работи м-р Гордана Јанкулоска на денешното отворање на Заедничкиот контакт центар за полициска соработка - “Табановце“ на кое што присуствуваше и српскиот премиер и министер за внатрешни работи Ивица Дачиќ
Прилог

Прилози: index.jpg (209,1k)