« Назад Документи Дома

Внатрешни работи

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 15
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Внатрешни работи

Јанкулоска: Ги имавме најмирните избори досега“

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
“Вчера, од безбедносен аспект, ги имавме најмирните избори, и од аспект на интервенции на полицијата најмал број на случаи во историјата досега, кога полицијата воопшто требаше да излезе на терен да реагира, а уште помалку да интервенира“, констатираше денеска министерката за внатрешни работи м-р Гордана Јанкулоска, оценувајќи го вчерашниот изборен процес. “Полицијата утрово приведе две лица во Струмица на 30 и на 52 годишна возраст поради повреда на слободата на определување на гласачи и против нив ќе следи соодветна пријава.