« Назад Документи Дома

Внатрешни работи

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 15
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Внатрешни работи

Отворен четириесет и шести по ред детски семафор

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Министерството за внатрешни работи во изминативе години заедно со Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата, посветено работи на полето на едукацијата и секогаш заедно ги реализираме сите кампањи и акции кои се важни не само за вас како деца, туку се потребни и за возрасните велосипедисти како учесници во сообраќајот, бидејќи и тие како и младите велосипедисти се ранлива група на учесници во сообраќајот на патиштата.

Владата на Република Македонија во соработка со општините и во наредниот период ќе продолжат со координитаните мерки и активности за создавање подобри и побезбедни услови за велосипедистите, преку обележани велосипедски ленти и патеки и преку подигнување на јавната свест особено на возачите на моторни возила за поголемо внимание и толеранција кон возрасните и децата велосипедисти.
Прилог

Прилози: 11.jpg (139,8k)