« Назад Документи Дома

Внатрешни работи

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 15
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Внатрешни работи

„Недела на пешаците“ кампања за сообраќајна едукација

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Министерката за внатрешни работи м-р Гордана Јанкулоска заедно со Претседателот на РСБПС м-р Стојче Стаменковски и Градоначалникот на општина Аеродром Ивица Коневски присуствуваа на отпочнувањето кампањата „Недела на пешаците, за поголема безбедност на пешаците во сообраќајот“ во организација на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот (РСБСП) и Министерството за внатрешни работи.

Четвртоодделенците од основното училиште „Ѓорѓија Пулевски“ во општина Аеродром организирано преминуваа на пешачки премин, а исто така присуствуваа и на сообраќајно-едукативно предавање пред трговскиот центар Капитол.
Прилог

Прилози: index.jpg (245,5k)