« Назад Документи Дома

Внатрешни работи

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 15
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Внатрешни работи

Лични документи

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
Теми [ Претходно | Следно ]
Поздрав до сите.
За издавање на лични документ(лична карта,возачка или пасош)Да мора да се најавиш по телефон и не било кој телефон туку обавезно од фиксен.
Па каква е ова демократија? ако е со закажување ЗА ДА НЕМА ГУЖВИ по шалтерите,па затоа да можиш без разлика од какав телефон и кој да е оператор и електронска пошта па и да ја има таа опција и на шалтер да му закажат.Во Македонија да не заборавиме има социјални случаеви што не можат да си преуштат да има телефон или без разлика од сите комуникативни средства.Поздрав.
Чекам да се земе во предвид оваа,однапред ви Благодарам.