« Назад Документи Дома

Внатрешни работи

Подфолдери
Папка # На папки # На Документи
Во подготовка 0 0
Усвоени 0 15
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Форум Насловна

Внатрешни работи

Теми
Прикажани 21 - 40 од 45 резултати.
на 3
Тема Активност Поставено од Коментари Прегледи Последен пост  
Договори за реципрочно признавање на возачките дозволи Министерство за внатрешни работи . 1 16107 Датум: 6.6.13 10:39
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Отворање на центар за соработка меѓу македонската и албанската полиција Министерство за внатрешни работи . 1 12594 Датум: 16.5.13 12:01
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Министерката Јанкулоска во посета на Центарот за обука во Идризово Министерство за внатрешни работи . 1 16295 Датум: 26.4.13 09:31
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Јанкулоска:" Ги имавме најдобрите и најчистите избори досега " Министерство за внатрешни работи . 1 14629 Датум: 25.3.13 11:08
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Безготовинско плаќање во Управните служби при МВР Министерство за внатрешни работи . 1 11840 Датум: 25.3.13 10:50
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
МВР ги отпочна подготовките за Локалните избори 2013 Министерство за внатрешни работи . 1 13832 Датум: 8.2.13 11:35
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Се намалува бројот на лажни азиланти во Швајцарија Министерство за внатрешни работи . 1 14993 Датум: 15.1.13 14:44
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
На подрачјето на Скопје за 50 проценти помалку жртви од лани Министерство за внатрешни работи . 1 22168 Датум: 3.1.13 11:29
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Потпишан Меморандум за соработка меѓу МВР и УКИМ Министерство за внатрешни работи . 1 13489 Датум: 12.12.12 11:34
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
МВР и Министерството за труд ја интензивираат соработката во „социјалата“ Министерство за внатрешни работи . 1 13334 Датум: 26.11.12 13:34
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Стартуваше проектот “е-тестови“ за полагање за возачка дозвола Министерство за внатрешни работи . 1 18114 Датум: 8.11.12 09:14
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Промоција на проект за реформи на полицијата и кривичното право во РМ Министерство за внатрешни работи . 1 13171 Датум: 30.10.12 12:03
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Стоп за трговијата со луѓе Министерство за внатрешни работи . 1 13389 Датум: 22.10.12 11:09
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Употреба или злоупотреба на оружјето за светлосна и звучна сигнализација Министерство за внатрешни работи . 4 19153 Датум: 13.9.12 16:59
Од: Ile Apostolov
РСС (Отвора нов прозорец)
Промовирана кампањата “Моторот не е играчка“ Министерство за внатрешни работи . 1 13151 Датум: 22.8.12 14:29
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Стартуваше проектот „“Мешани патроли“ (полицајци и родители) Министерство за внатрешни работи . 1 11232 Датум: 31.7.12 11:38
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Информативни флаери за туристите и иселениците Министерство за внатрешни работи . 1 11669 Датум: 12.7.12 10:41
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
“Не оставајте вредни предмети во вашиот автомобил“ Министерство за внатрешни работи . 1 11530 Датум: 10.7.12 13:11
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Европски проект „КОМПОЗИТ“ Министерство за внатрешни работи . 1 12572 Датум: 7.6.12 11:27
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Сообраќајна култура кај младите Министерство за внатрешни работи . 1 12920 Датум: 7.6.12 11:20
Од: Министерство за внатрешни работи .
РСС (Отвора нов прозорец)
Прикажани 21 - 40 од 45 резултати.
на 3