Подфолдери
Папка # На Документи
Во подготовка 0
Усвоени 3
Прикажани резултати 2.
Документи
Нема документи во оваа папка.
Име Големина
Нема документи во оваа папка.
Прикажани резултати 0.

Нема блогови.

« Назад Здравство

Зголемување на достапноста и пристапноста на лековите, мерки и активности

Преглед на комбинации Рамен поглед Преглед во вид на дрво
toggle
.
RE: Зголемување на достапноста и пристапноста на лековите, мерки и активнос
Одговор (Деселектирање)
30.5.12 18:02 Пратено како одговор на Министерство за здравство ..
Каде и како можам да се поднесам пријава дека во аптека во Р. Македонија сум купила лек кој е на позитивната листа а во кој немало упатство за користење на македонски јазик?